About

About the blog

Ik ben Nanda, 23 jaar en ben sinds het behalen van mijn diploma werkzaam in het hotelwezen.
In mijn vrije tijd blog ik op Life’s a Photo, hier deel ik mijn passie voor fotogafie. Voor mij bestaat het leven uit foto’s, vastgelegde herinneringen die vaak niet te omschrijven zijn. Deze passie heb ik al zolang ik me kan herinneren, ik maakte overal foto’s van. In het begin voornamelijk van reizen, stedentrips en vakanties, later van nog ontelbaar meer dingen.
Sinds januari 2013 ben ik trotse eigenaresse van mijn SLR en dit heeft mijn fotografielust alleen maar aangewakkerd. Nu  begin ik het fotograferen pas echt te leren, en probeer me hier ook in te ontwikkelen.

Naast fotografie vind je op mijn blog ook veel eten,  een andere passie van me. Ik kan ontzettend gelukkig worden van lekker eten, nieuwe recepten en leuke restaurants. Ook heb ik sinds een paar jaar een haat liefde verhouding met hardlopen, dus zo af en toe zul je ook wat van deze avonturen kunnen lezen.

Mocht je zelf een leuk verhaal, mooie foto’s of een lekker recept hebben wat op deze blog past, neem dan even contact met me op en wellicht kunnen we een samenwerking aangaan, gastbloggers zijn altijd welkom!

youcanfindmeon

Flickr
Instagram
Bloglovin
Of neem contact met me op via dit formulier.

Advertenties