Geluksmomentjes September

September is alweer ten einde,wat gaat de tijd snel! Op een of andere manier is deze maand helemaal voorbij gevlogen, want heel veel bijzondere dingen heb ik eigenlijk niet gedaan, ik was vooral veel aan het werk. September was een drukke periode, dus ik had genoeg te doen.

Natuurlijk heb ik wel leuke dingen gedaan, maar stiekem moest ik even goed na denken..

Begin september ging ik uiteten met papa en mijn broertje. Het was een verrassing, want toen ik vroeg wat we gingen eten zei papa: Je mag kiezen, pizza, grieks of eten bij de Blauwe Engel (een heel leuk cafe in Hengelo, met een leuke kaart, en het eten is helemaal niet duur!)
De keuze was makkelijk, het werd Grieks. En het was lekker!

De week erop ging ik Deventer op de gevoelige plaat vastleggen. Dit wilde ik al een tijdje doen, maar het kwam er telkens niet van. Nu had ik een dagje vrij en daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. Het resultaat is binnenkort te bewonderen.

Halverwege september gingen we met het receptie team uiteten. Er was nog een gigantische fooienpot en ik besloot daar eens goed gebruik van te maken. Zo gezegd, zo gedaan. We gingen naar Jackies in Deventer, een Amerikaans getint restaurant. Ze hadden een 3 gangenkeuze menu voor ons klaar gemaakt en er zat onbeperkt bier, wijn en fris bij. Laat dat maar aan mij over, de wijn was niet aan te slepen ;) Ondanks dat het all in was deden ze helemaal niet moeilijk over een extra glas wijn, en de wijn die ze schonken was goed te drinken. Al met al was het een hele gezellige avond!

Het weekend wat daarop volgde sliep ik onverwachts in Deventer, bij een vriendinnetje. We gingen samen eten en terrassen, en het was zo gezellig dat ik de tijd was vergeten en dus mijn laatste trein had gemist. Die nacht heb ik heerlijk geslapen onder het toeziend oog van een spinnende Moos. (kater)

Eind september volgde een stapavond met een collega, het was heel gezellig en de alcohol vloeide rijkelijk.

https://i1.wp.com/distilleryimage9.ak.instagram.com/2f175f7622cd11e3b96122000a1fc5c9_7.jpg

De volgende dag moest ik om 9 uur in de trein zitten om met papa naar de Ikea te gaan. We gingen wat dingetjes voor in mijn huis kopen en papa kwam die meteen monteren. Aan het einde van de dag was ik een douchegordijn, een lamp in de badkamer en keuken en een rolgordijn in de slaapkamer en keuken rijker.
Het is fijn om te zien dat mijn huis steeds meer een huis wordt.

Liefs NandaFollow my blog on bloglovin’

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Love

4 Reacties op “Geluksmomentjes September

  1. Sas

    Wat een fijne geluksmomentjes!

  2. zus

    Wat een leuke foto van Deventer !

  3. Toch een hele fijne maand zo te lezen. Ben benieuwd naar je Deventer foto’s! :D

  4. Klinkt als een prima maand, leuk ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s