Aubergine & Mozzarella Lasagne

IMG_8082-001

Een simpel maar erg smakelijk gerecht is deze ‘lasagne’ van aubergine, mozzarella, tomaat en pesto. Heerlijk met een salade on the side!

Benodigdheden voor twee personen:

1 Mozzarella bol
1 Aubergine
1 Tomaat
Groene pesto

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Snij de bol mozzarella, de aubergine en de tomaat in plakjes
– Maak nu een torentje van de ingrediënten en smeer op de aubergine wat pesto. (Ik heb voor het torentje een ovenpannetje gebruikt, maar een kleine schaal kan natuurlijk ook!)
– Zet het gerecht voor ongeveer 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Follow my blog on bloglovin’

Advertenties

8 reacties

Opgeslagen onder Food

8 Reacties op “Aubergine & Mozzarella Lasagne

  1. Superleuk je eigen domein!! :D Oh en deze lasagne ziet er geweldig uit, zo schattig ook in dat pannetje. Daphne had dit laatst ook in de pan gemaakt, in kleine stapeltjes, maar dit is natuurlijk veel handiger!

    • Nanda

      Geen eigen domein helaas, heb nog .wordpress erachter ;) Maar had mijn voor + achternaam erin staan, en met het oog op toekomstige werknemers enzo vond ik dat toch niet zo fijn. Er slingert dankzij fb al teveel over me rond op het internet :p
      En pannetjes zijn heel handig om kleine bijgerechtjes in te maken enzo!

  2. Bo

    Lijkt me lekker en ook nog eens makkelijk!

  3. Oeh dat klinkt wel erg lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s