Fashioncafe Pop Up Store

Afgelopen woensdag werd in Apeldoorn het eenmalige fashioncafe concept voor het eerst georganiseerd. Het idee hierachter is dat kroegen die op een doordeweekse dag leegstaan gebruikt worden als fashioncafe. Dit werd georganiseerd door een dame die de vriendin van de eigenaar van desbetreffende kroeg is.

Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar ik was aangenaam verrast. Door de kroeg verspreid stonden kledingrekken en er waren kledinghokjes geimproviseerd. Het was een collectie met veel studs, glitters en leer en speciaal voor deze gelegenheid uit Parijs gehaald. De kledingstukken werden verkocht voor een zacht prijsje en er zaten een aantal hele leuke items tussen! Het idee is om meer naamsbekendheid te krijgen met het fashioncafe en dit elke week in een andere stad te organiseren. Ik ben benieuwd of het aanslaat, maar vond dit in ieder geval een erg leuke avond, want winkelen onder het genot van een wijntje.. Wie wil dat nou niet?

(Oh en ik heb uiteraard nog wat aangeschaft… ;)

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Fashion

3 Reacties op “Fashioncafe Pop Up Store

  1. awwwww wat een gave idee meer mensen zullen dit moeten doen en ik ben gek op die glitter top die je heb gekocht zo mooie super voor kerst .

    http://www.preppyfashionist.com

    1 day left to enter my SHEINSIDE GIVEAWAY ON MY BLOG.

  2. goed dat is goed idee .. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s