The Start Of The TV Series Season

Oktober betekent altijd het begin van mijn favoriete series. Het nieuwe seizoen van Gossip Girl begint al jaren in oktober. Later kwam hier 90210 en The Vampire Diaries bij. Ook deze oktober beginnen de nieuwe seizoenen weer, en gaat Pretty Little Liars verder na een summer break.

Oktober staat voor mij gelijk aan veel regenachtige dagen die ik op de bank spendeer met liters thee en afleveringen, veel afleveringen. Gossip Girl en 90210 zijn afgelopen woensdag weer begonnen (althans, woensdag was de download beschikbaar) en TVD is morgen te downloaden. Zoals bekend is zullen er nog maar 10 afleveringen van Gossip Girl komen en hopelijk breien de makers er een fatsoenlijk eind aan.  

Hier alvast een voorproefje van de nieuwe seizoenen van TVD & Pretty Little Liars:
The Vampire Diaries CW

In de tijd dat deze series niet uitgezonden werden heb ik twee nieuwe verslavingen ontwikkeld.. Revenge

Revenge gaat over Emily, die als kind in de Hamptons gewoond heeft en toen Amanda heette. Haar vader werd ontvoerd en zij werd ook meegenomen. Jaren later besluit ze terug te gaan naar de Hamptons onder de naam Emily, om zo wraak te nemen op de mensen die iets te maken hebben gehad met de ontvoering van haar inmiddels overleden vader. Hij heeft haar een box met informatie nagelaten, dat als de ‘roadmap to revenge’ leidt.
De serie is net begonnen met seizoen 2 (eerlijk is eerlijk, ik ben nog ergens in seizoen 1) maar het is zo spannend! Als je hier eenmaal aan begint dan moet je alle afleveringen gelijk zien.

Switched at Birth

Eigenlijk had ik  niet zulke hoge verwachtingen van deze serie. Niks blijkt minder waar, het is een prima serie, de acteurs zijn leuk, het verhaal is leuk en ik vind het heel bijzonder dat een van de hoofdrolspeelsters doof is (en in het echt ook doof is, maar dat werd ze pas op latere leeftijd dus het accent in de serie is wel aangedikt) en sign language een belangrijke rol speelt.
Het verhaal gaat over twee families, waarvan de kinderen (Bay en Daphne) verwisseld zijn na de geboorte in het ziekenhuis en dus niet zijn opgegroeid bij de biologische ouders. De ene familie is rijk en welvarend, de andere familie bestaat uit een alleenstaande moeder die het niet breed heeft. De familie van  Bay komt erachter wie de andere familie is en ze besluiten dat ze Daphne beter willen leren kennen. Ze nodigen haar en haar moeder uit om in hun riante tuinhuis te komen wonen en zo beginnen de familie perikelen. Het zijn twee hele verschillende families en dat maakt het juist heel leuk, er zijn cultuur verschillen, verschillen in opvattingen en meningen en daardoor verlopen de relaties niet altijd even soepel.
Ik vond dit een erg welkome afwisseling tussen het rijtje series dat ik al kijk, een keer iets totaal anders, maar net zo verslavend als de rest.

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Love, TV Series

3 Reacties op “The Start Of The TV Series Season

  1. Niets leukers dan series! Switched at birth nooit gezien, maar klinkt leuk:)

  2. Pretty little liars is zo verslavend!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s