Road Trip


In de zon voor de Primark


Scheveningen

Dit weekend hadden mijn huisgenootje en ik de auto van haar moeder te leen. Hier hebben we goed gebruik van gemaakt, we zijn half Nederland doorgereden zo ongeveer!

Zaterdag was het bevrijdingsdag en we besloten naar Wageningen te gaan. Helaas regende het heel hard en was het buiten erg rustig, en knalden alle kroegjes en cafeetjes uit de voegen. Moet dus eigenlijk ook bekennen dat ik niet zoveel van de optredens heb meegekregen, ik vind het niet zo fijn om in de regen naar optredens te kijken.. Jammer!
‘S Avonds besloten we spontaan om een dansje te wagen in de stad, wat resulteerde in een gezellige nacht. We zijn netjes om 3 uur naar huis gegaan, want de volgende dag wilden we om 10.00 sharp in de auto zitten.

En zo gebeurde, op naar Rotterdam! Als er iets al lang (en hoog) op mijn lijstje stond om eens naar toe te gaan dan was het wel de Primark. In Londen was ik vaste klant en ik was dan ook benieuwd hoe de Nederlandse Primark zou zijn. Om 12.00 ging de winkel open en er stond al een gigantische rij. We hadden niet zo’n zin om ons in die rij te voegen dus we hebben lekker in het zonnetje gewacht tot de menigte binnen was. Toen wij ook eenmaal binnen waren hadden we in 45 minuten een gigantische stapel kleding verzamelt en kon al het wachten beginnen. Als eerste wachten voor de pashokjes. We hadden een invalide hokje gescoord dus we konden mooi met zijn tweeen in het hokje. Je mag maar 8 dingen passen (logisch, anders waren wij 3 uur later nog in de hokje geweest waarschijnlijk) en daar waren we aardig snel door heen. De schoenen en shirtjes hebben we gewoon midden in de winkel gepast, chaos was er toch al : ) Daarna mochten we ook wachten voor de kassa, die rij zag er erger uit dan het was en we rolden 2,5 uur later bepakt en bezakt de winkel uit. Wonder boven wonder scheen de zon nog steeds, heel Nederland had regen en bewolking, Rotterdam had zon. Lekker broodjes gegeten in het zonnetje en toen vol gas naar Scheveningen.

Scheveningen viel ook onder de rest van Nederland, er was geen zon te bekennen. Ik ben heerlijk uitgewaaid op het strand, heb een kopje thee gedronken in een strandtent en ’s avonds hebben we verse mosselen gegeten.. Ik zeg top! Ik hou van het strand, de frisse lucht, het geluid van de zee.. Als de mogelijkheid er ooit is ga ik aan het strand wonen.

Helaas is er ook al weer een einde gekomen aan dit fijne weekend, op naar de volgende!


De aanwinsten : )

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Friends, Love

4 Reacties op “Road Trip

  1. Kei leuk! Zo’n roadtrip door Nederland!

  2. Wat leuk zeg! En leuke foto’s :)

    Ik volg je

  3. Wat een leuke roadtrip en wat heb je (zo te horen) veel gekocht bij Primark! Leuk meid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s