Proost Leiden, Proost


(Foto’s zijn gemaakt met mobiele telefoons… Dus geen top kwaliteit helaas)
Een hele tijd terug kreeg een vriendinnetje het idee om in Leiden te gaan stappen. Haar zusje zit hier op kamers dus konden we daar blijven slapen, wat ook betekende dat iedereen flink aan de borrels kon.

We begonnen de avond in Oloroso Grande Cantina, een heel mooi uitziend tapas restaurant, niet met de lekkerste tapas die ik ooit heb gegeten, helaas.
Dit mocht de pret niet drukken, want de wijntjes en cocktails die ze serveerden waren wel erg lekker en uiteraard was het super gezellig!
Daarna zijn we onze kroegentocht begonnen en hebben we verschillende kroegjes afgestruind. Leiden is heel anders dan Apeldoorn, Apeldoorn heeft ook kroegen, maar overal wordt gedanst. In Leiden bijna nergens. Aangezien niemand van ons echt een barhanger is en dus wel van een dansje houdt hebben we een kroeg gezocht waar wel gedanst werd. En hier hebben we meteen de boel aardig op stelten gezet.. Ik zal jullie niet vervelen met alle gebeurtenissen die zijn gebeurd en streken die zijn uitgehaald, maar het was een geniale avond en heb heel hard gelachen. Oh en ik heb de halve nacht zonder stem gezeten, stappen en verkoudheid gaan slecht samen..!

Tot slot ben ik tot de conclusie gekomen, aangezien ik nogal eens in een andere stad ga stappen, dat ik het zo slecht nog niet heb getroffen met het uitgaansleven in Apeldoorn : ) Oh, en natuurlijk niet met mijn vriendinnetjes, door hen werd deze top avond mede mogelijk gemaakt.

Nog even de hit van de avond: (samen met ‘Gas op die lollieeeee”, die deed het erg goed bij de dronken vriendinnetjes, helemaal toen dat nummer ook nog eens in de taxi gedraaid werd..)


 

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Friends, Love, Party

Een Reactie op “Proost Leiden, Proost

  1. Britt

    Hi Nan! Voor wie schrijf je dit? Wist helemaal niet dat de tapas geen succes voor jou was. Jammer! Maar stappen was wel mooi hè :-) X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s